Centrum pro objevitelský způsob výuky, nejlepší místo pro děti

Základní škola, Starodubečská 413

Starodubečská 413, Praha 10 - Dubeč, 107 00

tel: 272 701 838

reditel@zsdubec.cz
272 701 838

Druhá B se stěhuje

07.10.2014 11:41

Včera 6.10.2014 odbdržela škola informaci o nabytí právní moci kolaudačního rozhodnutí o nové přístavbě školy. Hned po získání této informace bylo zahájeno stěhování třídy 2.B do této nové přístavby, kde maji připravenou zbrusu novou učebnu.  Dnes ráno již byla učebna i velmi příjemně vytopena. Přejeme všem žákům této třídy, aby se jim v nové učebně líbilo. 

Díky tomuto stěhování je pro zbývající třídy znovu k dispozici i druhá jazyková laboratoř, která byla dosud provizorně obsazena právě třídou 2.B.

Druhou z učeben v nové přístavbě budeme postupně vybavovat a v letošním roce by měla sloužit pro ty třídy, které budou potřebovat k výuce interaktivní techniku, která dosud neni ve většině tříd k dispozici. V příštím školním roce se z této třídy stane opět třída kmenová, jelikož ji budeme potřebovat, abychom mohli otevřít dostatečný počet prvních tříd k uspokojení očekávaného přílivu prvňáčků.

Rád bych touto cestou poděkoval vedení MČ Dubeč, že dokázali vybojovat na tuto přístavbu peníze a zajistit v rekordně krátkém čase jeho realizaci.

 

Mgr. Jan Mareš - ředitel ZŠ