Centrum pro objevitelský způsob výuky, nejlepší místo pro děti

Základní škola, Starodubečská 413

Starodubečská 413, Praha 10 - Dubeč, 107 00

tel: 272 701 838

reditel@zsdubec.cz
272 701 838

Dopravní soutěže mladých cyklistů

06.06.2024 21:14

V úterý 4.6. se naši žáci zúčastnili krajského kola Dopravní soutěže mladých cyklistů a dosáhli vynikajících výsledků. Soutěž zahrnovala několik náročných disciplín: jízdu na dětském dopravním hřišti, jízdu přes překážky, labyrint, testy pravidel silničního provozu a první pomoc.

Naši školu reprezentovali Kačka, Kristýna, Šimon a Vojta, všichni z 8.A. Každý z nich se v soutěži skvěle uplatnil a prokázal své schopnosti a znalosti.

Vojta získal cenu pro nejlepšího chlapce a Kačka cenu pro nejlepší dívku. Oba byli oceněni poukázkou na sportovní vybavení v hodnotě 10 000 korun. Toto ocenění je zaslouženou odměnou za jejich vynikající výkony a odhodlání.

Díky těmto skvělým výsledkům bude náš tým reprezentovat hlavní město Prahu na republikovém finále, které se bude konat v Hradci Králové. Je to velká čest a příležitost ukázat své dovednosti na celostátní úrovni.

Děkujeme všem dětem za jejich účast a výborné výkony, Gratulujeme Kačce a Vojtovi k jejich osobním úspěchům a celému týmu přejeme hodně štěstí v republikovém finále.