Centrum pro objevitelský způsob výuky, nejlepší místo pro děti

Základní škola, Starodubečská 413

Starodubečská 413, Praha 10 - Dubeč, 107 00

tel: 272 701 838

reditel@zsdubec.cz
272 701 838

Spaní (nespaní) ve škole 6.B

08.05.2016 21:52

V pátek 6.5. jsme se rozhodli strávit noc ve škole, konkrétně v naší třídě. Přípravy vypukly už odpoledne, upekli jsme si muffiny, šneky z listového těsta. Nutno dodat, že se nám pokrmy povedly na výbornou! Poté jsme si půjčili žíněnky z tělocvičny a nanosili jsme si je nahoru, uklidili si třídu (zametli, vytřeli). Lavice jsme odsunuli  na chodbu, kde vznikl obří stůl a každý si zamluvil to ´své´ místečko na spaní a svého parťáka na noční hovory.

Zbytek dorazil v podvečer v 18:00! Společně jsme se navečeřeli jako správní námořníci – pizza byla luxus! Pak jsme se domluvili, že koukneme na hokej, ale to už třídní navrhla kompy a fandění hokeji na projektoru, což jsme jako správná generace 21. století přivítali. Jakmile jsme viděli, že máme hokej v kapse, rozhodli jsme se i my v zápalu hry rozhýbat naše těla v tělocvičně (kruhy, vybíjená, trampolína, gym.míče atd.).
V jedenáct hodin jsme zalezli do třídy, pustili film a šli jsme spát. První usnula třídní, což byla naše výhra! Někteří z nás se tak mohli vypravit na tajné poznávání temných míst naší školy. Ráno jsme se vydatně nasnídali, uklidili třídu, šli si dát ranní rozcvičku do tělocvičny a hrrr domů.

Sice jsme toho moc nenaspali, ale spaní ve škole se nám líbilo. Námořníci 6.B                                Fotky najdete ve fotogalerii!