Centrum pro objevitelský způsob výuky, nejlepší místo pro děti

Základní škola, Starodubečská 413

Starodubečská 413, Praha 10 - Dubeč, 107 00

tel: 272 701 838

reditel@zsdubec.cz
272 701 838

Školní družina od 18. 11. - platby

12.11.2020 16:16
Vážení rodiče.
 
Ve středu 18.11. se pro 0., 1. a 2. ročníky otevírá plně i školní družina (ŠD). Prosím vás tímto o ZÁVAZNÉ přihlášení do RANNÍ školní družiny. Ohledně zřízení samostatné skupiny jedné třídy je potřeba zajistit složitě i dozor. Zvažte, prosím, nutnost této služby. Na emailovou adresu  mertova@zsdubec.cz  mi odešlete, zda a od kolika hodin potřebujete ranní družinu využít.
 
Dále je ŠD od 18.11. zase zpoplatněna (POUZE pro 0., 1. a 2 ročníky), proto pokud odpoledne ŠD nebudete navštěvovat, odešlete mi na email odhlášení vašeho dítěte. Ostatním dětem přihlášeným do ŠD a školního klubu bude automaticky platba po ukončení vládních nařízení a návratu do školy snížena nebo převedena na další pololetí nebo na konci školního roku opět vrácena.
 
Děkuji a přeji zdravé dny
Helena Mertová, vedoucí vychovatelka
 
Vážení rodiče.
 
Ve středu 18.11. se pro 0., 1. a 2. ročníky otevírá plně i školní družina (ŠD). Prosím vás tímto o ZÁVAZNÉ přihlášení do RANNÍ školní družiny. Ohledně zřízení samostatné skupiny jedné třídy ranní družiny je potřeba zajistit složitě i dozor. Zvažte, prosím, nutnost této služby. Na emailovou adresu  mertova@zsdubec.cz  mi odešlete, zda a od kolika hodin potřebujete ranní družinu využít.
 
Dále je ŠD od 18.11. opět zpoplatněna (POUZE pro 0., 1. a 2. ročníky), proto pokud odpoledne nebude vaše dítě ŠD navštěvovat, odešlete mi na email odhlášení vašeho dítěte. Ostatním dětem přihlášeným do ŠD a školního klubu bude automaticky platba po ukončení vládních nařízení a návratu do školy snížena nebo převedena na další pololetí nebo na konci školního roku opět vrácena.
 
Děkuji a přeji zdravé dny.
Helena Mertová, vedoucí vychovatelka