Centrum pro objevitelský způsob výuky, nejlepší místo pro děti

Základní škola, Starodubečská 413

Starodubečská 413, Praha 10 - Dubeč, 107 00

tel: 272 701 838

reditel@zsdubec.cz
272 701 838

Návštěva německého Legolandu

14.05.2017 19:09

Ve pátek (12.5.) ráno ve 3:00 hod. jsme odjeli na poznávací výlet do Legolandu v Günzburgu, který se nachází v Bavorsku nedaleko od Mnichova. Ráno nás v Německu uvítalo krásné počasí, tak jsem se mohli těšit na báječný den. A ten se opravdu vydařil!

Legoland byl bomba! Mohli jsme si zajezdit na několika horských dráhách, na kterých jsme při jízdě dolů měli srdce až v krku, zastřílet vodními děly v pirátské bitvě,bát se ve strašidelném hradu, prohlédnout si celý Legoland z věže, na kterou jsme se zvedali a zase klesali v prosklené kabině a při tom jsme se otáčeli dokola, zkusit mnoho atrakcí, které na Matějské nenajdeme. Také jsme mohli rýžovat zlato, užívat si na několika šplhacích stěnách. Nezklamaly nás ani miniaturní stavby, které nás provedly po známých památkách Berlína, Mnichova, Frankfurtu nad Mohanem, Hamburku a dalších evropských měst. 
Nikdo by nevěřil, jak rychle utíká čas, když se dobře bavíte. Ani jsme se nenadáli a už byl čas odjezdu. Domů se všichni vrátili sice až po půlnoci, ale plní dojmů, zážitků a veselých vzpomínek. Moc jsme si všichni páteční den užili. Žáci 6.A, 7.B a jiní, P.T., P.D., K.J.